Friday, May 23, 2014

Cree supplies LED street lights to scenic Arctic town

Als we denken aan een nieuwe straatverlichting project , we zelden nadenken over de noodzaak voor grote verlichting zodat mensen een ijsbeer zou glimp of rendieren in de buurt. Maar dat is het geval in Svalbard , Noorwegen, waar weinig, maar een middernachtzon is zichtbaar in vele gebieden tussen april en augustus . In de stad Svalbard 's van Longyearbyen , de recente vervanging van 450 HPS straatverlichting met Cree LEDway armaturen in staat stelt naar schatting 70 % energiebesparing en een snelle terugverdientijd .
1 . LED commercial lighting wholesale verlichten de straten van Longyearbyen voor alle bewoners te voldoen.
LED's verlichten de straten van Longyearbyen voor alle bewoners te voldoen.
Spitsbergen is een eilandengroep , gelegen ongeveer halverwege tussen Noorwegen en de Noordpool . Het Longyearbyen project is misschien wel net zo gemotiveerd door energiebesparing als de wens om lichtvervuiling te verminderen en het behoud van de natuurlijke habitat van de wilde dieren . De installatie , afgewerkt in oktober van vorig jaar , toegespitst op gerichte straatverlichting tijdens langdurige , donkere uren .
De LEDway armaturen zijn geschikt voor meer dan 10.000 uur lichtopbrengst maar een geprojecteerde lumenbehoud van 50.000 uur ( 4,7 jaar als bediende 24 uur / dag ) . Wordt het Noorwegen installatie zal naar verwachting normale levensduur gedrag overschrijden , omdat LED commercial lighting Manufacturer presteren het beste in koude temperaturen . de armaturen worden aangeboden in kleurtemperaturen van 4000K of 5700K met een minimale CRI van 70 .
De gemiddelde energiebesparing in Longyearbyen wordt geschat op 70 % ten opzichte van HPS lampen. De NanoOptic technologie, die lichtvervuiling vermindert door zich in het licht met behulp van totale interne reflectie ( TIR ) optica, dateert uit de eerste LEDway ontwerpen.

more info you can visit:http://www.lighting-ledlight.com/index.php/tag/led-commercial-lighting-wholesale/

No comments:

Post a Comment