Friday, May 23, 2014

Recycled-material LED desk lamps installed in Seattle hotel

LittleFootprint Lighting , een maker van LED- werkplekverlichting gevestigd in Santa Cruz , Californië , kondigde de installatie van zijn HeronLED persoonlijke taak lichten in 120 kamers in Seattle Hotel 1000 .
De HeronLED lamp is gemaakt van gerecycled elektronisch afval in de VS.

De HeronLED Personal Task Light is een made-in -USA LED Panel light 18w die Energy Star-certificering heeft verdiend en is vervaardigd van gerecyclede computers en andere elektronische afval . " Klanten laat het ons weten we nodig hadden om de verlichting te verbeteren , en we geloven dat onze gasten zullen waarderen dat we het hebben gedaan met een bureaulamp dat bespaart niet alleen energie , maar vermindert ook het storten en wordt gemaakt in de VS ", aldus Denny Fitzpatrick , general manager van Hotel 1000 .
Gerelateerd artikel : ADATA Verlichting releases Tulip LED bureaulamp met 1000 - lx verlichting
"Verbetering van de geloofsbrieven duurzaamheid en het verminderen van de energiekosten zijn zeer belangrijke doelstellingen in de gehele horeca , " zei Nancy Wahl - Scheurich , LED Panel light 36w van LittleFootprint Lighting . "We zijn ook bewust , echter dat hotels niet zal investeren in een licht gewoon omdat het 'groen' ; . het moet er goed uitzien en zorgen echt goed licht Een van de belangrijkste redenen Hotel 1000 koos de HeronLED was om te reageren op gasten suggesties die verlichting van het bureau worden verbeterd helderheid de HeronLED en eenvoudige aanpassing aan het licht komen waar . de gebruiker het wil de klus te klaren . "

more info you can visit:http://www.lead-lighting.com/led-panel/rf-wireless-color-temperature-dimmable.htm

No comments:

Post a Comment