Friday, May 23, 2014

Is saving energy through SSL an empty promise?

We schrijven over - LED gebaseerde verlichting voortdurend , en een terugkerend thema is de energiebesparingen die kunnen worden gehouden in toepassingen van woningen tot institutionele naar commerciële door de bredere inzet van solid- state lighting ( SSL ) . Maar er kan een gremlin loer in zijn dat optimistische vooruitzichten , volgens Norman Bardsley van Bardsley Consulting . geschiedenis zou erop wijzen dat we gewoon kunnen gebruiken meer licht als de energie die nodig is om de macht verlichting in kWh wordt verminderd .
Bardsley gepresenteerd " De wereldwijde uitdaging - Meer en beter licht met minder energie " bij de 15e - jarig Strategies in Licht conferentie in februari Bardsley is heel erg een SSL voorstander , maar ook de neiging om een kritische blik op subtiliteiten in al zijn . werken . onder andere zijn klanten behoren het Amerikaanse Department of Energy (DOE ) .
Bardsley zei 300 jaar data vertelt ons dat de naties besteden een vast percentage van het bruto binnenlands product (BBP ) van waarde op licht over de geschiedenis Hij suggereerde dat het aantal zou kunnen worden in de 1 % bereik en nemen in de totale kosten van verlichting .. - bronnen , systemen en energiekosten - Bardsley zei dat we konden voor een $ 600.000.000.000 jaarlijkse productiviteit hit zijn als we niet de historische patroon te wijzigen .
Er zijn vele redenen dat mensen hun gebruik van verlichting. Technologieën zoals human - centric verlichting kan toenemen , bijvoorbeeld , zou kunnen leiden tot extra SSL-producten in woningen en kantoren geïnstalleerd . Andere gebieden van potentiële toename omvatten het gebruik in voedsel productie , meer buitenverlichting voor veiligheid en beveiliging , en natuurlijk de wereldwijde bevolkingsgroei sterk geconcentreerd in de stedelijke gebieden .
Bardsley 's talk leidt tot het idee dat we echt nodig om de wereldbevolking basis te informeren over het beste gebruik van licht als een hulpbron. Geciteerd hij een Fraunhofer studie die een toename van 47% in residentiële licht gebruik in huishoudens die gloeilampen had vervangen met outdoor LED Street Light 200w lampen. Hij zei dat andere onderzoek blijkt dat tot 50 % van de Amerikaanse huishoudens gewoon vertrekken verlichting ingeschakeld zodra ze SSL hebben aangenomen.
Daarnaast met de lange levensduur van LED - verlichting op basis zullen fabrikanten proberen meer mogelijkheden op de markt voor nieuwe verlichting producten, omdat de vervanging cyclus niet kan steunen verlichting bedrijven . Bardsley gezegd zullen we een forse omzetgroei technieken die het gebruik van nieuwe verlichting producten te stimuleren zien .
Hopelijk kan de maatschappij het ​​300 - jaar trend te breken en op een pad naar lagere energieverbruik . In een keynote speech op Lightfair International 2010 , Jim Brodrick van de DOE zei: "Dit is een van de weinige technologieën die ik heb gezien voor 20 jaar bij de afdeling die daadwerkelijk kan draaien de consumptie curve naar beneden . " En er is een aantal positieve gegevens in bepaalde regio's. Bardsley zei het Verenigd Koninkrijk is getuige geweest van een vermindering van 30 % van het energieverbruik voor residentiële verlichting te beginnen met de opname van compacte TL-verlichting in 2005 en nu weer wordt beïnvloed door SSL .
Adaptieve controles kon helpen genezen de casual overmatig gebruik van verlichting. In sommige gevallen hebben we echter tot een grotere verlichting goede bezetting te overwegen. Als er meer -efficiënte LED Street Light 200w price bij het voederen van de wereld door een betere productie-installatie of verrijken ons leven met instelbare verlichting, toen ik zou dat een goede benutting noemen . Maar we moeten ons deel doen om te voorkomen overlichtende ruimtes binnen en buiten.
Bardsley gesloten door te zeggen: "De mensen die denken dat we gaan om energie te besparen gaan waarschijnlijk teleurgesteld zijn."

More info you can visit:http://www.lead-lighting.com/led-street-light/led-street-light-200w.htm

No comments:

Post a Comment