Friday, May 23, 2014

Smart solid-state lighting depends on advanced controls

De energiebesparing , lange levensduur , prestaties en esthetiek van LED's kan worden geoptimaliseerd door combinatie met geavanceerde intelligente lichtsturing technologieën in zowel de residentiële en commerciële verlichtingstoepassingen , zegt PEKKA Hakkarainen .
In de afgelopen jaren hebben LED lichtbronnen zich ontwikkeld van een interessante nieuwigheid om een nieuw licht optie die kan worden gebruikt voor energiebesparing , lange levensduur en hoge prestaties in bijna elke toepassing . A 15W LED- lamp kan een 75W gloeilamp te vervangen lamp , leveren een nuttige levensduur van gemiddeld 25.000 uur , zijn dimbaar , vereisen geen opwarming , en bieden uitstekende kleurweergave .
Alleen al deze voordelen te vangen onze aandacht en zorgen voor een sterke toekomst voor LED's . Combinatie met intelligente lichtsturing technologieën die zowel de energiebesparing en esthetische voordelen van LED Panel light 18w , evenals incentives en kortingen die vaak helpen om de eerste installatie te compenseren verbeteren, leds staan een economisch aantrekkelijk alternatief voor zowel commerciële als residentiële eindgebruikers.
LED- revolutie en regelgeving
Voor de meeste consumenten , de uitfasering van de traditionele gloeilamp biedt de meest belangrijke impuls voor het investeren in LED (fig. 1 ) . De Bush - tijdperk energie-onafhankelijkheid en Security Act ( EISA 2007 ) dicteerde een meerjarige uitfasering van de meest gebruikte en inefficiënte lichtbronnen . ingang van 1 januari 2014 , de traditionele 60W en 40W gloeilampen kan niet meer worden vervaardigd of in de Verenigde Staten geïmporteerd . Dit volgt op de 100W en 75W lampen , die werden afgeschaft op 1 januari 2012 en 2013 , respectievelijk , zoals weergegeven in de tabel .
Figuur 1 . . De afbouw van de traditionele gloeilampen biedt de meest belangrijke motiverende factor voor het investeren in LED-verlichting .
Figuur 1 . . De afbouw van de traditionele gloeilampen biedt de meest belangrijke motiverende factor voor het investeren in LED-verlichting .
Halogeenlampen zijn niet getroffen door de gloeiende uitfasering , bieden dezelfde lichtopbrengst te reflector gloeilampen , en werken met standaard dimmers , maar ze geven niet de energie- efficiëntie of de lange levensduur die door gelijkwaardige LED vervangers . Figuur 2 . Toont een bemonstering van de verschillende lamp opties aangeboden in de markt .
Schroef - in LED's, met hun dalende prijzen en snelle productwijzigingen , houdt u de meest belofte voor het veranderen van de manier waarop consumenten ervaren verlichting en het leveren van aanzienlijke verlichting energiebesparing. Beyond huiseigenaren , high-end winkels , restaurants , en de horeca zijn de klanten meest waarschijnlijk rekenen op de vertrouwde lichtkwaliteit en full-range gedimd mogelijkheden van gloeilampen . Uiteindelijk LED's zijn de meest efficiënte alternatief voor gloeilampen , en de meest waarschijnlijke vervanger . echter compatibiliteit tussen LED-lampen , drivers, en controles kan verwarrend zijn , en wanneer de controles en lampen zijn niet goed gekoppeld, zullen de prestaties lijden.
Figuur 2 . . Van de verschillende opties voor het vervangen van gloeilampen , waaronder halogeen reflectoren en spaarlampen , LED's zijn de meest efficiënte alternatief .
Figuur 2 . . Van de verschillende opties voor het vervangen van gloeilampen , waaronder halogeen reflectoren en spaarlampen , LED's zijn de meest efficiënte alternatief .
In een poging om verwarring bij de consument te minimaliseren , en om het gemakkelijker maken voor de fabrikanten om lampen te ontwerpen en dimregelaars dat de fundamentele compatibiliteit te garanderen , heeft de National Electrical Manufacturer 's Association ( NEMA ) NEMA SSL gepubliceerd 7A - 2013 - Phase cut dimmen voor Solid State Lighting : Basic compatibiliteit.
NEMA SSL 7A - 2013 stelt een standaard voor de aanbevolen interface tussen de bron en het dimmen , met inbegrip van de elektrische stroom eis van de voeding intern aan moderne digitale dimmers . Volgens NEMA , " Alle dimmers en LED Light Engines ( lles ) getest tegen de in SSL 7A criteria zullen compatibel met elkaar zijn zonder de noodzaak van specifieke testen van elke lamp en dimmer koppelen . "Dit is een standaard ontwikkelen , belooft de zekerheid van compatibiliteit vooruit , maar het is nog niet in grote lijnen goedgekeurd veel bestaande producten .
De consument van vandaag moet in het controleren van informatie compatibiliteit op de verpakking van het product bij het selecteren van een lamp en de combinatie waakzaam blijven . Deze informatie kan ervoor zorgen dat de lamp de verwachte dimbereik kan leveren , en dat de controle van de best mogelijke prestaties te krijgen uit de lamp . Kijk voor een fabrikant die compatibiliteit testen mogelijk is tussen de bronnen en controles , of is geëngageerd aan het verstrekken van middelen die helpen bij het ​​selectieproces te verduidelijken . een van die bron is de online LED control Center of Excellence aangeboden door Lutron Electronics .
Aangesloten lichtbronnen
Aangesloten lichtbronnen worden ook om de markt te betreden . Dit zijn apparaten die een integraal radiozendontvanger hebben, zodat ze draadloos verbinding kunt maken met andere verlichting , net als uw pc kunt aansluiten op een printer thuis, zonder de noodzaak van een USB-kabel , met behulp van ofwel een Wi - Fi-of Bluetooth-verbinding .
In de verlichting industrie , zijn er twee soorten communicatieprotocollen worden gebruikt : open industriestandaard protocollen en eigen protocollen die typisch zijn specifiek voor een LED Panel light 36w Open protocollen , zoals ZigBee , Z - Wave of EnOcean , bieden het voordeel dat zij beschikbaar zijn . voor elke geïnteresseerde bedrijf te gebruiken , op voorwaarde dat bedrijf betaalt de contributie aan de betreffende alliantie of vereniging . het lidgeld garandeert toegang tot de documentatie om de open protocol in producten te implementeren.
Eigen protocollen zoals Lutron ClearConnect , bieden het voordeel dat de producten via het protocol doorgaans beproefd systeem in meerdere configuraties en dus minder kans op communicatie problemen . ClearConnect werkt in een rustige frequentieband met een lange en stabiele geschiedenis met betrekking wijzigingen in de regelgeving die andere frequentiebanden hebben beïnvloed . in deze band continu uitzendingen , zoals streaming video , zijn niet toegestaan ​​. Interferentie door andere systemen is minder waarschijnlijk dan in drukbezochte frequentiebanden , zorgen voor betrouwbare prestaties van het systeem .
De meerdere protocollen worden gebruikt door de industrie zijn niet per se problematisch , maar zij leggen de bewijslast bij de consument om ervoor te zorgen dat de producten die zij kiezen zijn ontworpen om samen te werken . De verlichting industrie erkent dat dit niet ideaal is voor de eindgebruiker en heeft gevormd de aangesloten verlichting Alliance - thans uit meer dan 20 partners uit de industrie - om de kwestie van de compatibiliteit tussen producten van verschillende andere fabrikanten aan te pakken .
Eerste te beginnen met normen voor residentiële ( consumenten) producten , in 2013 De aangesloten verlichting Alliance onderschreven ZigBee Light Link als de gewenste open protocol voor residentiële toepassingen . De eerste lampen en controles die ZigBee Light Link gebruiken beginnen te beschikbaar komen .

More info you can visit:http://www.lead-lighting.com/led-panel/rf-wireless-color-temperature-dimmable.htm

No comments:

Post a Comment